Десподов: Няма да влeзем в групите на ШЛ, без да преминем срещу силни отбори


FUTBOL-TV

Десподов: Няма да влeзем в групите на ШЛ, без да преминем срещу силни отбори

"Имах проблеми в кръста. Опитахме с инжекции, но по-добре бе да не рискуваме. Чувствам се по-добре и съм на линия за мача“, обяви нападателят на Лудогорец Кирил Десподов.

"Ако преминем през Шамрок трябва да срещнем някой от силните съперници. Няма как да стигнем до ШЛ без да минем силни отбори. Първо да минем Шамрок, после ще мислим за Динамо Загреб“, продължи Десподов.

"Настроението е много добро. Готвим се за срещата, която предстои. Всички знаем, че мачът няма да е лесен и ще е тежък. Трябва да сме максимално концентрирани и да направим всичко възможно, за да вземем добър резултат. Предимството да е в нашите ръце преди реванша“, каза още Футболист номер 1 на България.

"Първите мачове винаги е било по-тежко. Не могат да се сравняват с мачовете в подготовката. Първите 3-4 мача от началото на сезона и в Европа са по-тежки. Ако си спомняте миналата година тръгнахме по същия начин, но после всичко си дойде на мястото и играхме плейоф за Шампионската лига. Не трябва да правим съпоставка. Отборът върви добре щом побеждаваме и не сме допуснали“, допълни той. "Предишните футболисти на Лудогорец играха дълго време заедно. Млад състав сме, но и много амбициозен. Знаем каква е нашата цел. Мисля, че Лудогорец има огромен потенциал с тези футболисти, които има. Клубът го чакат добри времена“, завърши Десподов.

  Сподели
263