Реал срещу Барса на полуфинал, Роналдо носи победата и в Лондон (видео)


В. Мухарски

Реал срещу Барса на полуфинал, Роналдо носи победата и в Лондон (видео)

В мача реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига, Реал Мадрид победи като гост Тотнъм с минималното 1:0 и по този начин се класира напред с общ резултат 5:0 от двете срещи. Наставникът на "белите", които играха с лилави фланелки в днешната среща, Жозе Моуриньо остави на резервната скамейка Кака, Карим Бензема и Анхел ди Мария.

Още в първите минути на "Уайт Харт Лейн" в Лондон Йозил бе изведен отлично сам срещу стража, но ударът му бе много слаб. В 20-ата минута Кристиано Роналдо обстрелва вратата на англичаните, но топката излезна в аут. 7 минути по-късно се откри добра възможност пред играчите на Тотнъм, но Роман Павлюченко, който бе нахлул на скорост в наказателното поле на мадридчани, не успя да отправи точен удар.

В 37-ата минута силен удар на Рамос премина встрани от вратата на Аурелио Гомеш. В следващата атака, играчите на Тотнъм вкараха топката в мрежата на Касийяс, но преди това съдията бе отсъдил засада на Лука Модрич.

Играчите на Реал започнаха по отличен начин втората част. В 50-ата минута Роналдо шутира от далечно разстояние, вратарят не се намеси по най-добия начин и позволи топката да му се изплъзне и да влезе в мрежата му за 0:1.

Реал продължи да доминира през оставащото време. В 66-ата минута влезналият като резерва Кака стреля, но ударът му бе спасен. До края на срещата не се стигна до ново попадение и по този начин "белия балет" ще се изправи срещу Барселона в полуфиналната фаза на Шампионската лига.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
157