Виляреал помечта, но Ливърпул отива на финал! (видео)


FUTBOL-TV

Виляреал помечта, но Ливърпул отива на финал! (видео)

Виляреал изигра силен мач, но въпреки това отново инкасира поражение от Ливърпул. "Мърсисайдци" спечелиха с 3:2 мача-реванш от полуфиналите в Шампионската лига. Благодарение и на успеха си с 2:0 в първата среща - англичаните отиват на финал!

"Жълтата подводница" обаче няма от какво да се срамува. Испанците водиха на почивката с 2:0 и на практика бяха изравнили общия резултат, в опит да стигнат до продължения и/или дузпи. След почивката обаче хората на Юрген Клоп заиграха по-добре и обърнаха мача в своя полза, реализирайки три попадения.

Ранен гол на Булае Диа в 3-ата минута даде аванс на домакините. Той получи добро подаване от Капу и успя да изпревари Ван Дайк и да вкара за 1:0. В 37-ата минута Ло Селсо изпревари Алисон и падна в наказателното поле след съприкосновение с бразилския страж. Реферът не посочи бялата точка, но ситуацията бе спорна.

Франсис Коклен в 41-ата успя да направи резултата 2:0, засичайки центриране с глава, като Алисон дори не помръдна. Фабиньо намали в 62-ата, след добро двойно с Мо Салах и страхотен удар.

Много скоро Луис Диас изравни, след добро центриране на Трент. В 74-ата минута Садио Мане заби трето попадение във вратата на неубедителния Херонимо Рули, който излезе лошо, а голмайсторът без проблеми прати топката в празната врата.

Пет минути преди края Капу бе изгонен за втори жълт картон.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1518