Кокелен: Няма да се любуваме на "Анфийлд"


Н. Гавазов

 Кокелен: Няма да се любуваме на

Халфът на Виляреал Франсис Кокелен предупреди Ливърпул, че отборът му ще се бие с фаворита в 1/2-финалите на Шампионска лига.

Присъствието на Виляреал на полуфиналите на елитния европейски турнир може да изглежда изненадващо само по себе си, но още по-изненадващо е, че хората на Унай Емери елиминираха Ювентус и Байерн по пътя си тук.

Тези успехи вдъхват увереност на Коклен и партньорите. Бившият играч на Арсенал заяви, че в сряда Виляреал няма да дойде на "Анфийлд" за турне.

"Ливърпул е по-силен от Байерн. Те може би пресират най-добре в Европа. Трудно е да се разбере каква е тяхната слабост. Те са силни във всички линии, крайните им защитници могат да играят като нападатели, а в Салах и Мане имат играчи, които се борят за "Златната топка" всяка година.

И сега те купиха и Луис Диас, който се настани в отбора, сякаш е там от пет години. Ще ни бъде трудно, но сме уверени в себе си, защото нокаутирахме Байерн и Ювентус. В главата си мечтаем за достигане до финала на Шампионска лига и ние ще дойдем на "Анфийлд" не просто да се любуваме", заяви Кокелен.

  Сподели
392