Бензема поднесе значима победа за Реал Мадрид (видео)


FUTBOL-TV

Бензема поднесе значима победа за Реал Мадрид (видео)

Двубоят между Челси и Реал Мадрид завърши при резултат 1:3 и така мадридчани се придвижиха напред към титлата на Шампионска лига.

Първото добро положение дойде в 4-та минута, когато защитникът на гостите Едер Милитао стреля към Менди, но до гол не се стигна. реал имаха възможност да открият резултата в 10-та минута след изстрел на Винисиус, но топката се отби от напречната греда. В 20-та минута Мейсън Маунт стреля с глава отблизо, но прати топката в ръцете на Тибо Куртоа.

Веднага след това обаче в 21-та минута Бензема даде преднина на отбора си като вкара с глава за 0:1. 3 минути по-късно Бензема удвои аванса на Реал след като получи пас от Модрич и пак с глава отбеляза за 0:2.

В 40-та минута Кай Хавертц обаче бе безпогрешен и върна надеждата на "сините". Жоржиньо изпрати превъзходно центриране в наказателното поле, където германският национал се извиси и с мощен удар с глава върна едно попадение за своя тим за 1:2.

Втората част започна с хеттрик за Бензема. В 46-та минута Едуар Менди допусна грешка и Бензема веднага се възползва като отбелза на празна врата за 1:3. В 70-та минута Мейсън Маунт също опита късмета си, но топката премина на сантиметри от напречната греда на Куртоа. В 84-та минута Рийс Джеймс отправи изненадващ изстрел към вратата на Реал, но стражът на гостите внимаваше и улови без проблем.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
962