Виляреал зашемети Байерн (видео)


FUTBOL-TV

Виляреал зашемети Байерн (видео)

Виляреал и Байерн изиграха първи мач от четвъртфиналите в Шампионската лига. Домакините победиха с 1:0 и си осигуриха добри шансове да продължат напред в битката за титлата.

Това е първа загуба за Байерн като гост в Шампионската лига от септември 2017 година, което е респектиращо постижение. Баварският гранд вече се е срещал с Виляреал в турнира през сезон 2011/12, когато записа две победи в групите - 2:0 и 3:1.

Голът за домакините дойде още в 8-та минута, когато Парехо подаде към Данжума, който стреля право в целта за 1:0. В 23-та минута Кимих пробва далечен изстрел, но топката излезе в аут. Същото стори и Ернандес малко по-късно. Пет минути преди домакините реализираха втори гол във вратата на Мануел Нойер, за който грешката бе изцяло на вратаря на гостите. За негово щастие обаче, бе отсъдена засада след преглед на ситуацията с ВАР.

След подновяването на играта в 49-та минута дойде и първата чиста голова възможност за Байерн. След добре организирана атака топката попадна при Томас Мюлер, който обаче стреля в страни от вратата. Малко след това силен удар с левия крак на Жерард Морено срещна страничния стълб.

В 62-та минута след грешка на Нойер топката се озова при Морено, който се размина с гола на сантиметри. В 88-ата минута Мусиала се озова на добра позиция, но се засуети и топката му беше избита. В добавеното време Коман засече центриране от левия фланг, но Рули отново бе заел перфектна позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
496