Реал Мадрид обезсмисли реванша в Лондон (видео)


В. Мухарски

Реал Мадрид обезсмисли реванша в Лондон (видео)

В първи 1/4 - финален мач от Шампионската лига, Реал Мадрид победи като домакин Тотнъм с 4:0, като по този начин мадридчани имат доста комфортен аванс, преди реванша. Двубоят ще се запомни с натиска на домакините през всичките 90 минути.

Анхел Ди Мария можеше да вкара гол още в четвъртата минута, но топката бе избита в корнер. От последвалия ъглов удар Емануел Адебайор с глава откри резултата. В 15-та минута англичаните останаха с 10 души на терена, тъй като Питър Крауч получи втори жълт картон и съответно бе изгонен от рефера.

До края на полувремето отново Адебайор имаше шанс да вкара, но нямаше късмет, за Тотнъм Рафаел Ван дер Ваарт направи пропуск. След почивката играчите на Реал се възползваха от численото си предимство и това даде резултат в 57-ата минута. Тогава, след центриране на Марсело, Адебайор се извиси над защитниците на гостите и с глава прати топката за втори път в мрежата на англичаните.

В 72-ата минута Анхел ди Мария с изключително красив и прецизен шут вкара за 3:0, като по този начин до голяма степен обезмисли реванша в Лондон. Това обаче не беше всичко. В 87-ата минута, Кака намери по отличен начин Кристиано Роналдо, който с удар по земя също записа името си сред голмайсторите, оформяйки крайния резултат на "Сантяго Бернабеу" - 4:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
157