Жълтата подводница потопи Старата госпожа (видео)


FUTBOL-TV

Жълтата подводница потопи Старата госпожа (видео)

Виляреал достигна до 1/4-финалите в Шампионската лига, елиминирайки Ювентус след успех с 3:0 в реванша в Торино от 1/8-финалната фаза. "Жълтата подводница" изигра много силен мач в тактическо отношение и успя да измъкне победата с голове в края на мача.

"Старата госпожа" има много за какво да съжалява в този двубой, в който създаде куп голови възможности, но не успя да се възползва от тях.

В 21-ата минута Влахович засече центриране по земя отляво на Матиа де Шильо, но след удара му топката рикошира зловещо в напречната греда. Вратарят на Виляреал бе на висота и в 35-ата минута след центриране от ъглов удар топката стигна до Влахович. Сърбинът стреля с глава от около метър-два, но аржентинецът изби удара му.

След почивката бе много по-интересно. В 75-ата минута Даниеле Ругани фаулира Франсис Коклен в наказателното поле. Първоначално реферът Шимон Марчиняк не посочи бялата точка, но след като гледа ситуацията на ВАР промени решението си и Виляреал получи 11-метров наказателен удар. С изпълнението се нагърби Жерар Морено, който стреля в долния десен ъгъл на Шчесни. Полякът хвана ъгъла, но не успя да отрази удара и топката влетя в мрежата му – 1:0 за Виляреал.

Гостите решиха всичко с втори гол в 85-ата минута. Тогава след центриране от корнер топката премина през куп от играчи и стигна до Пау Торес, който отблизо я засече във вратата за 0:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
702