Ал-Хелайфи буйствал след мача с Реал Мадрид


Н. Гавазов

 Ал-Хелайфи буйствал след мача с Реал Мадрид

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи е изпуснал нервите си след снощната загуба на отбора с 3:1 от Реал Мадрид и отпадането от Шампионска лига, съобщава журналистката Моника Маршанте. Според източника, директорът Емилио Бутрагеньо се е опитал да успокои Ал-Хелайфи и спортния директор на ПСЖ Леонардо, но двамата на повишен тон са напуснали бесни ложата си след последния съдиийски сигнал.

Ал-Хелайфи се е опитал да влезе в стаята на съдиите, за да поиска обяснение от рефера Дани Макели за някои негови отсъждания, включително и за неотсъденото нарушение срещу Джанлуиджи Донарума при изравнителния гол на Карим Бензема. По пътя си собственикът на френския гранд е крещял и е удрял стените.

Ал-Хелаифи обаче объркал вратите и влетял в стаята на делегата на Реал Мехия Давила. Катарският бизнесмен обаче бил изведен от собствените си телохранители. Преди това служителят на домакините се е опитал да запише грозната сцена с мобилния си телефон, в отговор на което Ал-Хелайфи изкрещял в лицето му: Ще те убия!"

Леонардо също е бил там и притиснал  Мехия Давила да изтрие клипа от телефона си.

Агресивното поведение на шефовете на ПСЖ е било вписано в доклада на дежурния делегат и вероятно ще има разследване от страна на УЕФА.

  Сподели
734