Джинас: Натискът е върху Реал


Н. Гавазов

Джинас: Натискът е върху Реал

Полузащитникът на Тотнъм Джърмейн Джинас смята, че неговият отбор няма какво да губи срещу Реал Мадрид, което е голямо предимство за „шпорите", защото ще им позволи да играят без напрежение. Както е известно, двата тима се изправят във вторник вечер от 21:45 часа българско време на стадион "Сантяго Бернабеу" в първи 1/4-финален двбубой от Шампионската лига.

"С нетърпение очакваме срещата. Натискът е върху Реал, тъй като те са фаворитите в двубоя, докато нас ни смята за аутсайдери", заяви Джинас за Telegraph.

Полузащитникът, който с екипа на „шпорите"записа седем мача в Шампионската лига, определи и трите основни момента в настоящата кампания на Тотнъм, които са помогнали на него и съотборниците му да придобият по-голямо самочувствие и увереност в собствените си сили.

"Мачът срещу Вердер и по-точно първото полувреме на "Везерщадион", беше първият момент. Ние не успяхме да победим, но играхме много добре и повярвахме, че можем да играем срещу големите отбори с успех. След това дойде и онзи великолепен мач срещу Интер, в който губехме с четири гола, но с 10 души на терена успяхме да върнем три попадения на европейския шампион. Това е наистина страхотно! И последно, когато губехме с 0:2 от Арсенал, а успяхме да обърнем резултата до 3:2. Тогава разбрахме, че можем да победим всеки един отбор", завършва Джинас.

 

  Сподели
99