Чех се закани на Юнайтед


Н. Гавазов

Чех се закани на Юнайтед

Вратарят на Челси Петер Чех заяви, че Манчестър Юнайтед никога не е надигравал неговия отбор в Шампионската лига и допълни също така, че преди три години в Москва „червените дяволи" са спечелили единствено с много късмет. Както е известно, вчера мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс заяви, че неговите футболисти нямат никакви проблеми от психологически характер със „сините" и обеща, че ще лиши Челси от амбициите му да спечели Шампионската лига.

За последно двата отбора се срещнаха в най-престижния европейски клубен турнир на финала през 2008 година, когато „червените дяволи" победиха с дузпи. Напризите на жребия отново противопоставиха един срещу друг Челси и Юнайтед ха четвъртфинал в тазгодишното издание на турнира, и стража на „сините" е уверен, че този път неговия съперник ще бъде преодолян.

„Те не са печелили никакъв мач, а просто имаха много късмет при дузпите. Това е минало. Сега ние сме отправили поглед към бъдещето и се надяваме този път да ги победим. Излизаме в мача с голяма увереност и настроение, защото статистиката ни в последните двубои срещу тях е много добра. Ако постигнем добър резултат ще бъдем в добра позиция и на „Олд Трафорд", цитира The Mirror думите на Чех.

 

  Сподели
71