Сър Алекс: Бедата на Челси е, че среща Юнайтед


Н. Гавазов

Сър Алекс: Бедата на Челси е, че среща Юнайтед

Размишлявайки за предстоящото противопоставяне с Челси на четвъртфиналите на Шампионската лига, мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън изрази своето убеждение, че независимо от лошата статистика в последните срещи срещу „сините", неговите футболисти нямат психологически проблеми и са готови да изхвърлят „аристократите" от най-престижния европейски клубен турнир.

За последно Юнайтед победи Челси на „Стамфорд Бридж" преди девет години, а неуспешно завърши и последната визита на „червените дяволи", при която при скандални обстоятелства породени от решенията на главния съдия Мартин Аткинсън отбора на Абрамович победи с 2:1.

„Ние победихме Челси на финал в Шампионската лига през 2008 година в Москва, така че нямаме никакви психологически проблеми с тях. Бяхме и по-добрия отбор на „Стамфорд Бридж" преди няколко седмици, но загубихме нещастно. Знам, че Абрамович е определил този турнир като най-важния за тях и поради това подписаха с Торес. Няма друга очевидна причина да похарчиш през януари 50 милиона за един футболист. Тяхната цел е очевидна - Европейската купа. Бедата им е, че срещнаха Юнайтед и аз им обещавам, че няма да им бъде никак леко", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

 

  Сподели
74