Виляреал и Ювентус оставиха интригата за реванша (видео)


FUTBOL-TV

Виляреал и Ювентус оставиха интригата за реванша (видео)

Виляреал и Ювентус завършиха наравно при резултат 1:1 в първи осминафинален мач от Шампионската лига. Срещата на "Ла Серамика" започна повече от прекрасно за "Старата госпожа", тъй като Душан Влахович откри резултата след 40 секунди игра. Влахович бе намерен в наказателното поле от Данило, сърбинът си овладя топката и стреля в далечния ъгъл, като не остави никакви шансове на Руи.

В 13-ата минута Алфонсо Педраса проби в наказателното поле след грешка на Данило, комбинира с Ло Селсо, но аржентинецът от много добра позиция прати топката в аут. Три минути по-късно Капу бе намерен в наказателното поле и стреля с петичка, но Шчесни спаси.

В 33-ата минута "бианконерите' организираха добра атака, при която МакКени намери Мората в наказателното поле, но ударът на нападателя мина високо над вратата.

Втората част започна с добра възможност пред Юве. Маккени проби през центъра и намери Мората, който опита удар от воле, но покрай вратата.

В 66-ата минута домакините се възползваха от една от малкото неточности в отбраната на съперника. Дани Парехо се промъкна зад защитата и влезе в наказателното поле, Етиен Капу го видя и с прекрасен пас го изведе на стрелкова позиция, а ветеранът от въздуха отбеляза за 1:1.

В 85-ата минута Душан Влахович се освободи на границата на наказателното поле и стреля мощно, но Руи спаси.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
551