Барселона ще вземе битката за първото място в Група С


.

Барселона ще вземе битката за първото място в Група С

Барселона гостува на португалския Спортинг в двубой, който трябва да определи първенеца в Група С. Двата тима си осигуриха участие в следващата фаза два кръга преди края. Засега лидер са каталунците, които имат 10 точки, с 1 повече от лисабонските”лъвове”.

В последния кръг на Примера Барса не успя да победи у дома Хетафе като равенството бе прието като истинска сензация след серията победи, които “блаугранас” записа. Тимът е лидер в родния си шампионат с 3 точки пред вечни съперник Реал Мадрид.

В португалското първенство Спортинг заема 4-ата позиция на 6 точки зад изненадващия лидер Лейшоеш. Преди около седмица двата тима се срещнаха в пряк двубой на “Жозе Алваладе” като гостите спечелиха с 1:0. В последния кръг обаче Спортинг победи с 1:0 като гост Навал.

Тонел, Леандро Грими, Педро Силва и Фабио Рочембах няма да играят срещу Барселона. Марат Исмаилов е под въпрос до последно.

За гостите няма да видим Карлес Пуйол и Яя Туре, които получиха почивка. Голямата новина е завръщането на Меси, който не игра с Хетафе и на Рафа Маркес.

Барселона зависи много от Меси. Когато аржентинецът е на терена каталунците печелят мачовете си. Сега и равенство ги устройва. Спортинг не е отбор, който ще се затвори като Хетафе, затова и гостите ще имат по-добрия шанс да спечелят.

Вероятни състави:

Спортинг: Патрисио, Абел, Канейра, Карчо, Полга, Велосо, Мутиньо, Исмаилов, Боманоли, Постига, Лиедсон

Барселона: Валдес, Алвеш, Силвиньо, Маркес, Пике, Бускет, Шави, Хлеб, Меси, Анри, Ето’о

Последни 6 мача:

Спортинг: ПЗППРП

Барселона: РПППРП

Прогноза – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
65