Класически Байерн прати Барселона в Лига Европа, Бенфика също с победа (видео)


FUTBOL-TV

Класически Байерн прати Барселона в Лига Европа, Бенфика също с победа (видео)

Байерн Мюнхен стигна до лесна победа с 3:0 над гостуващия Барселона пред празните трибуни на "Алианц Арена" в двубой от последния кръг на група "Е" на Шампионска лига. Така Байер финишира на първо място, Бенфика е на 2-ра позиция, като двата отбора продължават напред в турнира. Барса ще продължи в Лига Европа.

Интгигата приключи още през първата част, когато паднаха две от попаденията за баварците. Барса игра слабо и показа, че не се намира в желаната от феновете форма. 

В 34-тата минута Байер поведе в резултата. Лева нахлу отляво и намери Мюлер, който стреля с глава. Получи се прехвърлящ удар, Араухо направи всичко възможно да изчисти топката, но технологията на голлинията отчете, че това е гол - 1:0.

Лирой Сане удвои в 43-тата с удар от 25 метра. В 62-рата Джамал Мусила направи 3:0. До края мачът бе доста скучен и просто се доиграваше.

Бенфика пък се наложи с 2:0 над Динамо Киев. И тук мачът бе решен до преди почивката. В 16-ата минута Роман Яремчук откри резултата, а в 22-ата Жуниор удвои. След почивката до нов гол така и не се стигна и в крайна сметка победата бе за Бенфика.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
411