Юве си свърши работата срещу Малмьо и излиза от групата като първи (видео)


FUTBOL-TV

Юве си свърши работата срещу Малмьо и излиза от групата като първи (видео)

Ювентус постигна рутинна победа с 1:0 над Малмьо в Торино, която в последствие се оказа изключително ценна. С нея "бианконерите" излязоха от Група Н на Шампионската лига като победител, след като се възползваха от издънката на Челси в Санкт Петербург (3:3 със Зенит).

В 18-ата минута падна единственият гол. Бернардески получи на дясното крило, центрира прецизно около границата на малкото наказателно поле и там Кий изпревари бранител, за да забие топката в мрежата за 1:0. В минутите след попадението футболистите на Алегри намалиха темпото, но въпреки това гостите не успяваха да създадат нещо интересно пред Перин.

Гостите от Швеция така и не успяха да изравнят и си тръгнаха без точки от Италия. След почивката Мойсе Кийн пропусна на няколко пъти да се разпише.

След тези резултати Ювентус финишира първи с 15 точки пред Челси с 12, като и двата тима бяха си осигурили участието на 1/8-финалите още преди последния кръг.

Зенит остана трети с 4 точки и ще играе на 1/16-финалите в Лига Европа, а Малмьо напуска евротурнирите като последен в групата със само една точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
227