Анчелоти: Имам фантастичен отбор


Н. Гавазов

Анчелоти: Имам фантастичен отбор

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти бе доволен, въпреки нулевото равенство на неговия отбор с Копенхаген в среща-реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Както е известно, в първата среща лондончани победиха с 2:0 своя съперник и това се оказа напълно достатъчно за „сините" да продължат напред в турнира. Италианският специалист похвали играта на своите футболисти и заяви, че отбора с който разполага е фантастичен.

"Нямахме нужда да вкарваме, защото спечелихме с 2:0. Имахме много шансове да вкараме и виждам, че играхме добре. Имахме 24 удара, така че не знам какво можехме да направим повече. Мисля, че имаме фантастичен отбор и играхме добре", заяви на пресконференция след мача Анчелоти.

Анчелоти потвърди също така, че ще продължава да използва ротация при определянето на отбора. В снощния мач с Копенхаген в атака бяха Дидие Дрогба и Никола Анелка, а Саломон Калу и Фернандо Торес останаха резерви.

"Те всичките са фантастични играчи. Ще решавам кой ще играе мач за мач, защото всичките играчи са здрави. В последния мач Калу бе важен за нас, а в последния мач в Шампионската лига Анелка вкара два гола", каза италианският специалист.

 

  Сподели
107