Аякс с обрат срещу Бешикташ (видео)


FUTBOL-TV

Аякс с обрат срещу Бешикташ (видео)

Отборът на Аякс постигна обрат с 2:1 при визитата си на Бешикташ от петия кръг на своята група. В герой за амстердамци се превърна Себастиен Алер, който вкара и двата гола в Истанбул, като по този начин изравни Роберт Левандовски на върха при голмайсторите в турнира – двамата са с по 9 гола.

Преди това домакините бяха открили резултата. Рашид Гезал бе точен от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле, като това стана след намесата на ВАР.

За началото на втората част в игра за Аякс се появи Себастиан Алер. Именно французинът изравни резултата в 54-тата минута, след като получи на празна врата от Таляфико и просто трябваше да засече топката за 1:1. 

В 69-ата минута Аякс изпълни заучено центриране от пряк свободен удар. Лисандро Мартинес се изтегли назад и остана съвсем сам току в наказателното поле. Топката стигна до него и докато защитниците на Бешикташ опитат да го блокират, той пусна пас към Алер. Останал съвсем сам в близост до вратата, нападателят не пропусна, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
253