Сър Алекс: Олимпик ще играе на контраатака


Н. Гавазов

Сър Алекс: Олимпик ще играе на контраатака

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън очаква в срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига с Олимпик Марсилия тази вечер не по-малко борба от февруари, когато двата съперника се срещнаха на „Велодром" и завършиха при 0:0. Според шотландския специалист, французите ще се опитат да играят на контраатака, за да отбележат гол и постигнат добър резултат.

„Евротурнирите винаги са пълни с напрежение, но на мен ми харесва и самия привкус на мачове с такъв мащаб. Срещу нас има много опитен и мощен отбор, който ще се опита да покаже хубав футбол. Ние видяхме техните гостувания на Монако и Рен и вече знаем какво може да очакваме от марсилци. Те ще играят на контраатака срещу нас, но в съвременния футбол има много варианти за контраигра. Аз за първи път се срещнах с Дидие Дешам и не се познаваме добре с него, за да съм сигурен какво точно ще избере", заяви Сър Алекс на пресконференция преди мача.

„Има добри шансове Нани да вземе участие в мача, защото в неделя той тренира. Добрата новина е, че Карик също тренира пълноценно. Те са длъжни да бъдат в строя. Много е хубаво, че цяло полувреме изигра Антонио Валенсия, но дали ще го пусна в стартовия състав или като резерва, както в събота ще реша преди мача. При всички положения, тези дилеми са от приятните", допълва шотландския специалист.

 

  Сподели
214