Тотнъм удържа равенството и се класира напред (видео)


В. Мухарски

Тотнъм удържа равенството и се класира напред (видео)

В срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига Тотнъм и Милан завършиха при резултат 0:0, като по този начин англичаните продължават напред в турнира. В първия мач гостите загубиха с 0:1 от лондончани на "Сан Сиро". Доскоро контузеният Гарет Бейл остана на пейката и се появи на терена чак в 66-ата минута.

Двубоят започна с натиск на домакините, но първото по-сериозно положение дойде чак в 25-ата минута, когато Робиньо стреля, но играч на англичаните изби от гол-линията. Отборът от Милано бе близо до попадение, но през първата част Пато и Ибрахимович изтърваха изгодни положения.

В началото на второто полувреме Ленън имаше добра възможност за гол, но Абиати изчисти. В 65-ата минута гостите направиха невероятен пропуск, Табата намери Робиньо, който не успя да оползотвори своя шанс и първо би във вратаря, а при добавката прати топката в аут.

Пропуските за Милан продължаваха, в 76-ата минута Пато обстрелва вратата на домакините, но отново без късмет. В самият край на двубоя "росонерите" изтърваха нова добра ситуация, грешникът отново бе Робиньо, който прати топката в аут, а с тази си проява уби надеждите на Милан в мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
156