Меси изкова фантастичен обрат и се превърна в герой за ПСЖ (видео)


FUTBOL-TV

Меси изкова фантастичен обрат и се превърна в герой за ПСЖ (видео)

Лионел Меси се развихри и помогна с 2 гола на ПСЖ да спечели вкъщи срещу РБ Лайпциг луд мач с два обрата, приключил при резултат 3:2 за парижани.

В 9-ата минута Дракслер пусна пас към Килиан Мбапе. Французинът напредна в половината на Лайпциг, стигна до пеналтерията и с хубав изстрел между краката на Вили Орбан намери долния десен ъгъл на Петер Гулаши – 1:0. Гостите създаваха положение след положение и напълно заслужено изравниха. Това се случи в 28-ата минута, когато Анхелиньо напредна отляво и центрира към Андре Силва, а португалецът не сбърка и вкара за 1:1. 

В 57-ата минута Анхелиньо предостави великолепно центриране отляво в наказателното поле, където Норди Мукиеле беше изпуснат от защитата на домакините и успя да засече точно без да остави шансове на Навас - 1:2.

 В 67-ата ПСЖ изравни благодарение на двете си големи звезди. Меси подаде на Мбапе, който нахлу в накзателното поле и върна към аржентинеца. Неговият удар беше спасен от Гулачи, но топката срещна гредата и се върна към Меси, който нямаше как да пропусне - 2:2. 

В 74-ата минута ПСЖ поведе. Мбапе проби отляво и беше повален в наказателното поле от Мохамед Симакан, а главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Меси, който реализира и донесе успеха на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
266