Куман: Сега е нереално да мислим за 1/4-финал в ШЛ


Н. Гавазов

Куман: Сега е нереално да мислим за 1/4-финал в ШЛ

Старши -треньорът на Барселона Роналд Куман в навечерието на мача от груповата фаза на Шампионската лига с Динамо Киев разказа за ситуацията в отбора.

"Разбира се, че трябва да продължим да правим това, което ни позволи да победим Валенсия. Отборът показа добро ниво. Трябва да играем агресивно и да оказваме натиск върху опонентите си. Има аспекти, които трябва да бъдат подобрени.

Противниците в Шампионска лига станаха по -силни, а ние не сме на много висока позиция в Примера. Не знам защо се случва това. Има отбори с балансиран състав, с 23 играчи от национални отбори, с по -добра икономическа ситуация от нашата. Всичко това влияе. Всичко зависи от обстоятелствата в клуба. Мисленето за достигане до полуфинал или четвъртфинал на Шампионската лига сега не е нормално. Трябва да търсим победа в утрешния мач, това е първата стъпка. Трябва да се движим постепенно", заяви Куман.

Двубоят от груповата фаза на Шампионска лига Барселона - Динамо Киев ще се проведе утре, 20 октомври, на стадион "Камп Ноу“ в Барселона.

  Сподели
153