Интер ще спре Шериф


Н. Гавазов

Интер ще спре  Шериф

Интер - Шериф

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 19.10.2021 г.

Час: 22:00

Съдия: Дани Макелеле (Нидерландия)

Интер ще бъде домакин на сензацията Шериф в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига и този мач е шанс за "нерадзурите" да се върнат в играта. Ще могат ли обаче италианците да се справят с коравия и смел противник или ще видим още една изненада в тази група?

Интер влиза в  тази среща на фона на поражението от Лацио в италианското първенство с резултат 3:1. Хората на Симоне Индзаги водеха с резултат 1: 0, но позволиха на римляните да обърнат хода на битката. Така миланци се отдалечиха още повече от първото място и сега те изостават със седем точки от лидера Наполи. Освен не най -добрата ситуация в първенството, Интер също така има  само точка от два мача в Шампионска лига - поражение от Реал Мадрид и трудно равенство с Шахтьор. В интерес на истината трябва да кажем, че италианците заслужаваха повече в тези срещи, но в крайна сметка са важни точките. Все пак Симоне Индзаги разполага с доста качествени изпълнители - особено в атакуващата линия и тимът е настроен да вземе шест точки от двата си мача с Шериф, в противен случай ще бъде изключително трудно да се разчита на достигане до фазата на плейофите.

Що се отнася до Шериф, отборът много неочаквано събра пълен актив след мачовете с Шахтьор и Реал Мадрид. Почти никой не забеляза успеха над украинците на старта и мнозина отдадоха резултата на подценяване от страна на "миньорите". След мача с Мадрид обаче никой вече нямаше съмнения, че колективът на Юрий Вернидуб е наистина силен отбор, а не късметлии. Между другото, в шампионата на Молдова Шериф спечели последните четири срещи с общ резултат 16: 0.

И двата отбора нямат кадрови проблеми. Единственият отсъстващ за гостите е Ловро Бизяк.

Едва ли играта на Шериф ще предизвика изненада. Предполага се, че гостите ще се отбраняват и при подходящи случаи ще контраатакуват. Интер със сигурност е наблюдавал мачовете на молдовците с Шахтьор и Реал Мадрид, така че се очаква отговорност от защитниците на "нерадзурите" и сериозно отношение към противника. Логиката сочи, че Интер ще спечели двубоя и така ще запази шансове за класиране за плейофите.

Прогноза: Интер - Шериф 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шериф (Юрий Вернидуп)
 
Атанасиадис
   
Костанца
Хуртадо
Дуланто
Кристиано
Адо
Тил
Траоре
Коловоз
Велес
Якшибоев
Мартинес
Джеко
Перишич
Весиньо
Брозович
Барела
Дъмфрис
Бастони
Де Врей
Шкриняр
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Шериф 2:0

  Сподели
388