Шериф Тираспол хвърли бомбата в Шампионската лига (видео)


FUTBOL-TV

Шериф Тираспол хвърли бомбата в Шампионската лига (видео)

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид записа шокираща издънка във втория кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Шериф Тираспол поднесе голямата изненада в група "D", след като молдовците успяха да победят с 2:1 Реал  на неговия стадион "Сантиаго Бернабеу".

В 25-ата минута Кристиано от Шериф демонстрира страхотна техника, проби в наказателното поле и подаде към Джасур Якшибаев, който откри с удар в левия ъгъл.

След час игра Винисиус падна в наказателното поле на Шериф след съприкосновение с бранител на гостите. Реферът прегледа ситуацията чрез ВАР и в крайна сметка решението му беше, че няма дузпа за мадридчани и играта продължи.

Само две минути по-късно Винисиус отново падна в наказателното поле и отново се стигна до намесата на ВАР, а този път наказателен удар все пак беше отсъден. Зад топката застана Карим Бензема, който не остави шансове на стража на Шериф и върна равенството.

Гостите вкараха още един гол в 72 -ата минута чрез Бруноно, но той бе отменен заради засада.

В 90-ата минута шокът за Реал беше пълен след като Себастиан Тил, играч от Люксембург, шокира "кралете" за славната победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
330