Недялков: Работим стъпка по стъпка


FUTBOL-TV

Недялков: Работим стъпка по стъпка

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков заяви след победата над Олимпиакос, че единствено и само с колектива се получават нещата.

"Искам да поздравя всички в клуба. Радвам се много и съм щастлив, че продължаваме. Единствено и само с колектива се получават нещата. Всички сме заедно и мислим за едно и също нещо. За това нещата се получават“, коментира Недялков.

"Вече е много трудно да изненадаш някой, но излязохме да играем напред без страх. Нямаше от какво да се притесняваме. Изиграхме много добър мач в Атина и това ни даде допълнително самочувствие, за да изиграем силен мач в Разград“, добави той.

"На полувремето си казахме, че не трябва да прибързваме и да играем спокойно. Със сигурност с течение на времето щеше да дойде нашето време и видяхте, че отбелязахме.“

"Всички сме заедно, за да се подкрепяме и да сме хладнокръвни.“

"Малмьо, доколкото знам са много здрав отбор физически. Надявам се да направим хубав мач“, допълни капитанът на Лудогорец.

"Ние работим стъпка по стъпка. Ще отидем и ще играем максимално добре, но какво ще се случи не мога да ви кажа. Надявам се да излезем победители“, каза още Недялков.

  Сподели
314