Лудогорец и Олимпиакос отново няма да решат спора в редовното време


FUTBOL-TV

Лудогорец и Олимпиакос отново няма да решат спора в редовното време

Лудогорец - Олимпиакос
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 10.08.2021г.
Час: 21:00ч.
Съдия: Орел Гринфеелд (Израел)


Лудогорец приема Олимпиакос на своя стадион в Разград в мач-реванш от 3-ия предварителен кръг на Шампионска лига. Победителят от срещата ще се изправи на прага на групите срещу победителя от мача Малмьо – Рейнджърс. Гърците бяха считани за фаворити, но Лудогорец изигра страхотен мач като гост. Сега всички надежди на родните шампиони са за още по-добър двубой. Прогнозата на FTV и на Futbolbet обаче е, че нещата няма да се решат в редовното време - знак Х.

В лагера на Лудогорец са изключително ядосани от фактът, че не успяха да се поздравят с победа в първия мач. Тимът постигна гол на чужд терен, което преди година щеше да е от голяма помощ за реванша. Сега обаче нещата не стоят така и заради новите правила на ФИФА и УЕФА - головете не дават предимство при равни мачове. Така интригата се запазва изцяло.

Добрата новина в лагера на българските шампиони е, че в тима няма контузени или наказани играчи. Аут за мача отново ще е Клаудио Кешерю, като никой от клуба не дава точен коментар по темата. Румънският голаджия играе за дубъла на Лудогорец, което вероятно означава, че е се е скарал с човек от щаба.

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш ще може да използва един от основните си халфове в реванша срещу Лудогорец. Става дума за Андреас Бухалакис. 28-годишният футболист получи травма по време на първия мач срещу Нефтчи. Заради нея Буха, както го наричат в Гърция, не игра в реванша с азерите, както и в първия двубой с Лудогорец. Бухалакис тренира нормално, чувства се на 100% готов и ще пътува с отбора до България, като дори има сериозни шансове да бъде титуляр на "Хювефарма Арена".

Готови за 90 минути пък са двама от най-класните чужденци в състава на "червено-белите" - Ян Мвила и Андреас Бухалакис. Нигерийското крило Хенри Ониекуру също се очаква да запише минути, но като резерва.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ОЛИМПИАКОС 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
434