Лудогорец изпусна победата срещу Олимпиакос в Гърция (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец изпусна победата срещу Олимпиакос в Гърция (видео)

Лудогорец бе близо до победата, но в крайна сметка стигна само до 1:1 като гост на Олимпиакос в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Българският шампион игра добре и може да съжалява, че не успя да постигне още по-добър турнирен резултат на “Йоргос Караискаки" в Пирея. 

През първата част разградчани стояха по-добре на терена, но за жалост не стигнаха до гол. На два пъти пък Десподов излизаше на отлична позиция за гол, но и двата случая бе отсъдена засада. В 34-ата минута Каули намери по отличен начин Сотириу сам срещу вратаря, но вратарят Цолакис  успя да предотврати попадението. Малко преди почивката Десподов стреля опасно от фаул, но топката мина над гредата.

Все пак Десподов успя да се разпише, като той стори това веднага след почивката. В 50-ата минута бившият играч на Каляри и ЦСКА бе точен от пряк-свободен удар от границата на наказателното поле, като трябва да се отбележи, че вратарят на домакините не се намеси добре и това позволи на Лудогорец да поведе в резултата.

Малко по-късно Кахлина се справи отлично, отразявайки удара на Хасан. В 62-ата Цолакис изчисти доста лошо извеждащ пас към Десподов, което позволи на Текпетей да напредне с топка в крака и да отправи мощен шут под гредата, който бе спасен от младия вратар на "червено-белите" - Цолакис, който по този наичн до някаква степен се реваншира за гола, който допусна по-рано.

Все пак в 86-ата минута гърците стигнаха до изравнително попадение, след като точен бе Камара. Така интригата за реванша остава.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
427