Бензема: Не празнувах гола, защото дължа всичко на Лион


Н. Гавазов

Бензема: Не празнувах гола, защото дължа всичко на Лион

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че е доволен от представянето на своя отбор и в частност от себе си в първата осминафинална среща от Шампионската лига срещу бившия си отбор Олимпик Лион. Като е известно, френският национал отбеляза завръщането си на „Жерланд" с гол, малко след като влезе в игра като резерва.

„Аз съм много щастлив, защото беше много важно да не загубим срещата и по възможност да вкараме гол. Попадението на чужд терен може да изиграе решаваща роля за класирането на следващия етап в турнира. Като цяло играта беше добра, още повече, че срещу себе си имахме един много твърд отбор. Уверен съм, че след домакинският ни мач ще продължим напред", заяви Бензема на пресконференцията след мача.

„Това беше моя втори мач тук в качеството ми на гост и за втори път ме аплодираха. Поради това съм щастлив и искам да благодаря на трибуните. Защо не празнувах след гола? А защо трябваше да празнувам? Аз израснах тук, моето семейство и приятелите са ми тук. Именно на Лион искам да благодаря за всичко, защото без тях аз нямаше да се окажа в Мадрид", допълни нападателят.

 

  Сподели
168