Анчелоти: Ако продължаваме да играем на същото ниво, имаме шансове да победим Юнайтед


Н. Гавазов

Анчелоти: Ако продължаваме да играем на същото ниво, имаме шансове да победим Юнайтед

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти след победата в първата осминафинална среща от Шампионската лига срещу Копенхаген с 2:0 остана много доволен, че неговия отбор прекъсна серията си от три мача без победа. Според италианският специалист, всички в отбора са се готвили много сериозно за двубоя, а по време на самата среща футболистите са показали добър футбол, което е причината за успеха.

„Това беше един добър мач за нас и ние се сдобихме с отличен резултат. Много сериозно се готвехме за мача, а и настройката ни беше правилна. Моите възпитаници показаха добър футбол и се трудиха за успеха. Това наистина е отличен резултат, но ние спечелихме само първата част. Нека не забравяме, че пред нас има още един мач. Ще трябва да запазим концентрацията си, ако искаме отново да сме по-добри. Нужно е и да забравим за лошата серия, в която бяхме изпаднали отново. Достигнахме до успеха, защото играхме силно", заяви на пресконференция след мача Анчелоти.

„Торес не игра в събота, когато Анелка проведе по-голямата част от мача. Поради това и Фернандо беше толкова свеж днес. Никола вкара два гола и аз го поздравявам за това, но нека похваля и Торес, защото ключът към победата е доброто взаимодействие между нападателите. Съжалявам единствено, че Фернандо не успя да вкара. Ако ние играем на същото ниво и по-нататък, имаме реални шансове да победим Юнайтед следващата седмица", завършва италианският специалист.

 

  Сподели
106