Йозил: Знаем, че срещата с Лион ще бъде много трудна


Н. Гавазов

Йозил: Знаем, че срещата с Лион ще бъде много трудна

Полузащитникът на Реал Мадрид Месут Йозил очаква истинска битка в срещата с Олимпик Лион, но немският национал изрази също така своята увереност, че неговия отбор ще се класира за четвъртфиналите на турнира. Полузащитникът подчерта също така, че „бланкосите" са концентрирани основно върху това да играят на финала на турнира, който ще се проведе на „Уембли".

„Ние знаем, че тази среща ще е много трудна за нас, но знаем също така, че имаме силите да я спечелим. Ние всички в Мадрид се надяваме на успех", заяви Йозил на страниците на официалният сайт на Кралския клуб.

„Аз наблюдавах последния мач на Лион и този отбор ни безпокои, защото те са наистина много силни. Със сигурност ще ни създадат много проблеми, но аз вярвам в нашата победа. Футболистите на Реал сме затъжени за титли, но само не бива да бързаме. Трябва да бъдем внимателни към всеки един мач. Само тогава можем да попаднем на „Уембли"", продължава Месут.

„Помня какви емоции изпитах, когато вкарах първия си гол в Шампионската лига. Беше ми все едно дали е красив гола, но той бе първи за мен в турнира и в този смисъл много важен. Не ме интересуваше, че вкарвам на Милан, но съм убеден, че в очите на нашите запалянковци това се е харесало", завършва немския национал.

 

  Сподели
71