Анчелоти: Ще ни бъде трудно срещу Копенхаген


Н. Гавазов

Анчелоти: Ще ни бъде трудно срещу Копенхаген

В навечерието на първата осминафинална среща от Шампионската лига срещу Копенхаген, мениджърът на Челси Карло Анчелоти подчерта, че е много добре осведомен за състоянието и силата на противника, както и за представянето му на груповия етап на турнира. Италианският специалист заяви също така, че датският отбор има фантастична организация и очакванията са му за много труден мач.

„Сега Шампионската лига се явява основен приоритет за нас. Ние сме подложени на сериозен натиск, но дори и при негативните резултати, които имаме напоследък, моите футболисти се отнасят изключително професионално към задълженията си. Това е футболът - не винаги може да си на върха, но ако има търпение, можем да променим неуспешното си представяне. Все още имаме шансове да получим един отличен сезон", заяви Анчелоти на пресконференция преди мача.

„Копенхаген е отличен отбор, който доказа вече високата си класа на груповата фаза на турнира. Те имат фантастична организация в играта си и изключително професионално отношение към своята работа. Ще ни бъде много трудно срещу тях, но ако проявим повече воля, то тогава можем и да победим", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
74