Маунт: Челси е най-добрият отбор в света


Н. Гавазов

Маунт: Челси е най-добрият отбор в света

Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт коментира победата с 1:0 над Манчестър Сити във финала на Шампионска лига..

"Не мога да опиша чувствата си с думи. Това е невъзможно. Току-що си спомних, че играх на два финала за Челси и двата загубихме. Беше толкова болезнено ... Спечелването на трофея с Челси е всичко, за което мечтаех.

Изминахме целия този път в Шампионска лига и се изправихме пред трудни противници. Стигнахме до финала и го спечелихме. Това е толкова специален момент. В момента ние сме най-добрият отбор в света - никой не може да ни го отнеме!

Манчестър Сити е толкова добър. Бяхме убедени в това във Висшата лига. Беше толкова тежък мач. Вкарахме гол и се защитавахме през целия мач. Дадохме всичко от себе си и спечелихме. Какво мога да кажа? Имам много мисли в главата си ... Това е невероятно. Баща ми току-що беше слязъл от трибуните и аз се разплаках, когато го видях. Благодаря на семейството си за всичко.

За да преживеем този момент и сега да отидем на Евро ... Ще видим някои от момчетата от Сити в националния отбор и знам, че ще бъде трудно. Говорих с тях и казах, че заслужават да бъдат тук. Трудно е за тях сега, но се надявам, че през следващия сезон ще се състезаваме с тях за титлата във Висшата лига", заяви Маунт.

Напомняме, че именно Маунт асистира на Хаверц за единствения гол в мача.

  Сподели
200