Ливърпул не успя да стигне до чудо срещу Реал Мадрид (видео)


FUTBOL-TV

Ливърпул не успя да стигне до чудо срещу Реал Мадрид (видео)

Ливърпул и Реал Мадрид завършиха наравно - 0:0 на "Анфийлд" в реванш от 1/4-финалната фаза на Шампионската лига. "Белите" спечелиха с 3:1 в Мадрид преди седмица и по този начин продължават към полуфинала.

Днес мърсисайдци играха доста по-добре от първия мач, като търсеха гола от първата минута. През първата част те създадоха доста положения. В начаните минути Салах и Милнър опитаха удари, но нямаха късмет. В средата на полувремето Бензема бе близо до гол при една от малкото ситуации за испанците. Той пробва удар, а топката се отклони в Кабак, след което срещна страничния стълб.

Малко преди почивката и Вайналдум се отчете със сериозен пропуск. След почивката домакините продължиха с натиска, като най-деен бе Фирмино. Най-добрата възможност и това полувреме обаче бе на сметката на Реал. Валверде изведе по прекрасен начин Винисиус, който излезе сам срещу Алисон. Стражът на Ливърпул обаче се справи добре и спаси, а след това не даде шанс на Бензема да направи добавка. Последва пропуск и на резервата Жота. В крайна сметка Ливърпул отпада от надпреварата, но пред клуба има важна цел - да се опита да се класира в топ 4 във Висшата лига.

Реал пък ще срещне Челси в битка за място на финала.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
418