Байерн с оща една победа срещу Лацио (видео)


FUTBOL-TV

Байерн с оща една победа срещу Лацио (видео)

Байерн Мюнхен  се наложи над Лацио с 2:1 в мача-реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. Германците имаха солидна преднина от 4:1 след първия двубой и така без проблеми продължават напред към следващата фаза на надпреварата.

Домакините на "Алианц Арена" поведоха от дузпа, реализирана от Роберт Левандовски в 33-ата минута. Топката бе центрирана в наказателното поле, а Ведат Мурики задържа Леон Горецка и съдията посочи бялата точка. Лева без проблеми вкара за 1:0.

Този резултат се запази чак до 73-ата минута, когато Ерик Максим Чупо-Мотинг удвои. Баварците организираха страхотна атака на скорост, която завърши с втори гол. Чупо-Мотинг получи прекрасен извеждащ пас от Давид Алаба и технично копна топката над вратаря за 2:0.

Гостите намалиха изоставането си с попадение на Марко ПАроло в 82-ата минута. Андреас Перейра центрира балонно от пряк свободен удар. На далечната греда Марко Пароло бе изпуснат от защитниците на домакините, като той стигна пръв до топката и с глава от непосредствена близост я прати в мрежата на Нюбел.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
192