Йебо: Загубих контрол над себе си


Н. Гавазов

Йебо: Загубих контрол над себе си

Треньорът на Истанбул Башакшехир Пиер Йебо говори за скандала, който се случи в мача с ПСЖ от финалния кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"По гласа ми може да познаете, че станах много по-спокоен. Когато погледна лицето си, погледнете действията си във видеото, колко агресивен бях, ох...  Дори не бих искал да бъда пред себе си в този момент, защото бях много агресивен. За пръв път виждам лицето си така. Дори не помня ситуацията да е била толкова напрегната.

Там, където бях, беше много лесно да се каже: "Третият човек, изведете го“. Просто е. Но на съдията също му беше лесно да каже това, което каза. Защо е тази дума? Беше много трудно да чуя това от един от съдиите. Шок. От един човек, който трябва да контролира всички тези ситуации. Трябва да се погрижим за това, което говорим на терена.

Бих искал да благодаря на всички играчи на ПСЖ, на клуба, на всички хора, които бяха там, за тяхната солидарност с нас. Много се гордея с тях и искам да им благодаря за всичко, което направиха в този момент, защото загубих контрол над себе си през тези пет или десет секунди. Беше много, много важно, защото бе мач от Шампионската лига. Благодаря, браво!", заяви Йебо.

  Сподели
111