Реал спечели своята група, Интер и Шахтьор с незадоволително реми (видео)


FUTBOL-TV

Реал спечели своята група, Интер и Шахтьор с незадоволително реми (видео)

Реал Мадрид се наложи над гостуващия Борусия Мьонхенгладбах с 2:0 в мач от последния кръг на Група "В“ в Шампионската лига.

И двете попадения за победителите реализира Карим Бензема, който беше точен в 9-ата и в 32-ата минути. При първия гол нападението на "белите" се разви отдясно, където Васкес проби необезпокояван по крилото и центрира добре към далечната греда, където Бензема надскочи двама и с удар с глава даде аванс на тима си.

Второто попадение падна по сходен начин. Родриго финтира Вендт и с прекрасно центриране към далечната греда намери Бензема. Той отново бе останал без персонален пазач, стреля с глава и покачи резултата на 2:0. Малко преди почивката Модрич нацели греда.

След почивката Реал на няколко пъти бяха близо до ново попадение, но лош късмет и добрите изяви на Зомер запазиха резултата непроменен. Бензема и Лукас Васкес също нацелиха греди.

В същото време Интер и Шахтьор Донецк стигнаха до незадоволително реми в последния си мач от същата група "В". Срещата на "Джузепе Меаца" завърши при резултат 0:0, който обаче бе лош и за двата тима, които така отпадат от турнира. 

В самото начало Лаутаро Мартинес бе близо до гола, но нацели греда. Като цяло Интер бяха по-активни и създадоха повече положения, докато Шахтьор разчитаха на опасни контри, които обаче също не дадоха резултат.

Така Реал печели групата, а Мьонхенгладбах остана втори. Шахтьор завършва на 3-ото място в групата с 8 точки, колкото има и Борусия, но германците са с по-добри показатели в преките двубои. Интер пък е последен с 6 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
155