Браун: Ман Юнайтед е повече от способен да вземе точка


Н. Гавазов

Браун: Ман Юнайтед е повече от способен да вземе точка

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Уес Браун е уверен, че отборът на Оле Гунар Солскяер ще може да спечели точка у дома срещу ПСЖ.

Юнайтед трябва да спечели само една точка в последните два мача от груповата фаза на Шампионска лига, за да се класира за плейофите. Браун обаче призовава "червените дяволи" да не отлагат работата си и да я оставят за пътуването до РБ Лайпциг в последния кръг.

"Юнайтед има по-голям шанс да спечели точки тук, отколкото при гостуване срещу РБ Лайпциг.

ПСЖ вероятно не са в най-добрата си форма в момента. Юнайтед се справя добре, въпреки че знам, че Оле много разбърка състава през последните няколко мача. Той значително подобри играта в полузащита благодарение на Дони ван де Бе. Може да се види, че сега те играят в различен стил.

Мисля, че Юнайтед е повече от способен да спечели точка срещу ПСЖ, които в момента са под нивото си. Дори когато изоставаха с 2: 0 от Саутхемптън, не чувствах, че съперникът ги надиграва. Те винаги изглеждаха комфортно.

Те определено трябва да затегнат играта в защита. В своите мачове те контролират играта и заплашват вратата, но също така дават на противника да създава шансове и това трябва да бъде коригирано", заяви Браун.

  Сподели
116