Интер с трудна, но важна победа над Мьонхегладбах (видео)


FUTBOL-TV

Интер с трудна, но важна победа над Мьонхегладбах (видео)

Интер записа труден успех с 3:2 като гости на Борусия Мьонхегладбах в доста интересен мач от група B на Шампионска лига. С победата "Нерадзурите" запазиха шансове за класиране напред.

В 17-ата минута Роберто Галярдини намери непокрития Матео Дармиан в наказателното на домакините, който бе точен с хубав удар в долния десен ъгъл. В добавеното време на първата част резултатът бе изравнен. Ласаро центрира, а Аласан Плеа заби топката с глава във вратата на Интер - 1:1.

Очаквано второто полувреме беше още по-интересно. След малко повече от час игра Мартинес нанесе страховит изстрел от границата на наказателното поле, но топката срещна десния страничен стълб. Малко след това Зомер трябваше да вади топката от мрежата си. Марсело Брозович пусна хубав пас към Лукаку, който отблизо не сгреши и оплете топката в мрежата. 1:2

В 73-ата минута Лукаку успя да се разпише за своите. Ашраф Хакими се отчете с асистенция и достави топката за нападателя на Интер, който за втори път постави Ян Зомер на колене.

3 минути по-късно Аласан Плеа върна надеждите на домакините за нещо повече, разписвайки се за 2:3. Малко по-късно Плеа вкара за трети път топката във вратата на "нерадзурите", но реферите се консултираха с VAR и отмениха попадението заради засада. Така Интер се поздрави с успеха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
88