Залцбург с важна победа над Локо в Москва (видео)


FUTBOL-TV

Залцбург с важна победа над Локо в Москва (видео)

Австрийският Ред Бул Залцбург постигна ценна победа с 3:1 над Локомотив в Москва в среща от група А на Шампионска лига. По този начин те се изкачиха до третата позиция (даваща право на участие в Лига Европа), имайки точка по-малко от втория Атлетико Мадрид. На "рохибланкос" обаче тепърва им предстои двубой срещу Байерн Мюнхен.

 Мергим Бериша (28', 41') отбеляза два гола за "червените бикове" през първата част. В 17-ата минута гол на Бериша правилно бе отменен заради засада, но десетина минути след това се разписа с удар от 5 метра. В 41-вата германецът получи извеждащ пас от Койта и удвои с удар в същия ъгъл.

Домакините се върнаха в мача 11 минути преди края, когато Антон Миранчук намали от дузпа. Тя бе извършена за нарушение на Андре Рамальо срещу сънародника му от противниковия тим Зе Луис.

Въпреки това в 81-ата минута Карим Адейеми вкара третия гол за гостите, за да може тимът от Залцбург да се настани на третото място преди последните мачове от група А с четири точки. Локомотив Москва остава последен с три пункта.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
80