Клуб Брюж и Зенит ще оставят развръзката за края


Н. Атанасов

Клуб Брюж и Зенит ще оставят развръзката за края

Клуб Брюж – Зенит
Стадион: "Ян Брейдел“, Брюж
Дата: 02.12.2020 г.
Час: 22:00

Клуб Брюж започна с победа в надпреварата, надигравайки именно Зенит с 2:1 в първия двубой помежду им, но впоследствие "синьо-черните“ записаха реми и две загуби. В момента възпитаниците на Филип Клеман имат 4 точки и са на 3-ото място в класирането, като запазват минимални шансове да се класират в следващата фаза, но по-лесно постижимата цел пред белгийския първенец ще е да продължи поне в Лига Европа напролет.

Митрович и Риц са аут за домакините.

Клуб Брюж не може да се похвали с добра статистика в Шампионската лига, тъй като "синьо-черните“ загубиха девет от последните си десет мача в надпреварата.

Зенит загуби и без това малките шансове да успее да завърши на някое от челните две места в групата и да развали плановете на фаворитите Борусия Дортмунд и Лацио.

В първия си мач Зенит допусна поражение в добавеното време и отстъпи с 1:2 от сочения за аутсайдер тим на ФК Брюж. Във втория си двубой "питерци“ отстъпиха с 0:2 от Борусия Дортмунд, а след това направиха 1:1 у дома именно с Лацио, а след това отстъпиха и с 1:3 от римляните.

Така аут за руснаците са 4-ти с актив от 1 точка и се нуждаят от задължителен успех, за да запазят минимални надежди за участие в Лига Европа напролет.

Аут за визитата в Брюж са Ловрен, Вендел и Круговой.

Прогноза: Клуб Брюж – Зенит 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Зенит (Сергей Семак)
 
Кержаков
   
Караваев
Ракитский
Сантош
Жирков
Кузяев
Бариос
Оздоев
Дриуси
Ерохин
Азмун
Денис
Диата
Ванакен
Вормер
Ланг
Баланта
Собол
Косуну
Мечеле
Мата
   
Миньоле
 
ФК Брюж (Филип Клеман)

Обоснована прогноза: ФК Брюж - Зенит 0:1

  Сподели
201