Конте: Интер и Реал са отбори от различно ниво


Н. Гавазов

Конте: Интер и Реал са отбори от различно ниво

Старши -треньорът на Интер Антонио Конте обобщи домакинския мач от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига с Реал Мадрид (0: 2).

"Винаги е било трудно да играеш срещу големи клубове като Реал Мадрид, така че когато допуснеш гол и загубиш играч е почти невъзможно да се събереш. Мисля, че видяхме разликата между тях и нас. Говорим за два отбора от различни нива. През последните години Реал Мадрид доминира в турнира и винаги е бил негов герой.

Това не трябва да ни сваля. Това трябва да ни покаже, че трябва да вървим по своя път, трябва да сме гладни, трудолюбиви и смирени, за да разберем къде се намираме и да не позволяваме да бъдем повлияни от външни дискусии.

Единственият сигурен начин е да работите усилено и да растете по всякакъв възможен начин. Не мисля, че сме слаби, защото вкарваме много голове. Може би в момента пропускаме твърде много", заяви Конте.

След 4 кръга класирането в група В се оглавява от Борусия Мьонхенгладбах с 8 точки. Следва Реал Мадрид (7). Третото място заема Шахтьор Донецк (4), а играчите на Антонио Конте затварят квартета с 2 точки.

  Сподели
90