Байерн продължава с победите, Атлетико с равен срещу Локо Москва (видео)


FUTBOL-TV

Байерн продължава с победите, Атлетико с равен срещу Локо Москва (видео)

Европейският шампион Байерн Мюнхен се класира за елиминациите на Шампионската лига, побеждавайки Залцбург с 3:1 в двубой от група "А".

"Биковете" изиграха приличен срещу хегемона на Европа и имаха няколко добри положения, но в крайна сметка баварците за пореден път постигнаха своето. Малко преди паузата Левандовски откри резултата. Той се оказа на точното място и направи добавка отблизо след спасения изстрел на Томас Мюлер.

Седем минути след почивката Байерн удвои преднината си след автогол на Максимилиан Вьобер, опитал се да блокира удара на Кингсли Коман, но изненада собствения си вратар.

В 66-ата минута Марк Рока от състава на баварците получи втори жълт картон и бе изгонен, но пък две минути след това Лерой Сане вкара трето попадение за домакините и направи аванса на своя тим класически – 3:0.

В 73-ата минута Мерджим Бериша отбеляза почетното попадение за австрийския тим, след като се възползва от отлично подаване на Расмус Кристенсен – 3:1.

С победата тази вечер, Байерн Мюнхен събра 12 точки в своя актив след изиграните четири кръга и си осигури класиране на 1/8-финалите в турнира. Залцбург пък остана на последното място с една точка.

В другата среща от тази група Атлетико Мадрид и Локомотив Москва завършиха наравно - 0:0. Испанците бяха по-активни, но така и не успяха да стигнат до попадение.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120