Лацио ще остави Зенит на дъното


Н. Атанасов

Лацио ще остави Зенит на дъното

Зенит – Лацио
Стадион: "Газпром Арена“, Санкт Петербург
Дата: 04.11.2020 г.
Час: 19:55

Руският първенец Зенит не среща особено голяма конкуренция в местната Премиерлига. Не така обаче стоят нещата за хората на Сергей Семак в най-престижния клубен турнир. "Питерци“ ще се опитат да завършат на някое от челните две места и да развалят плановете на фаворитите Борусия Дортмунд и Лацио. Съставът на носителя на Купата на УЕФА за 2008 г. е подмладен, а това се отнася и за треньора Сергей Семак.

В първия си мач Зенит допусна поражение в добавеното време и отстъпи с 1:2 от соченя за аутсайдер тим на ФК Брюж. Във втория си двубой "питерци“ отстъпиха с 0:2 от Борусия Дортмунд и остават на последното 4-то място, без спечелена точка.

Малком продължава да е в лазарета на домакините.

Лацио се завърна отново в най-престижния клубен турнир. Целта пред "орлите“ ще е да се класират във фазата на директните елиминации, а защо не и да спечелят групата. В първия си двубой римляните надиграха Борусия Дортмунд с 3:1 у дома. Във втория си мач от групата лациалите допуснаха изненадващо реми на гости на ФК Брюж.

Играчите не Симоне Индзаги са 1-ви с актив от 4 точки. За нелеката визита в Санкт Петербург младият специалист не може да разчита на звездата на тима Чиро Имобиле, а извън сметките са още Алберто, Раду, Лейва и Стракоша.

В последните си три мача домакините от Зенит завършваха при равен резултат на полувремето, но във всички случаи се оказваха губещи след последния съдийски сигнал.

Прогноза: Зенит – Лацио 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лацио (Симоне Индзаги)
 
Рейна
   
Патрич
Худ
Ачерби
Марушич
Перейра
Пароло
Милинкович-Савич
Фарес
Кореа
Кайседо
Азмун
Дриуси
Вендел
Кузяев
Ерохин
Бариос
Сантош
Ракитский
Ловрен
Караваев
   
Кержаков
 
Зенит (Сергей Семак)

Обоснована прогноза: Зенит - Лацио 0:1

  Сподели
236