Атлетико пак ще сломи Локомотив Москва


Н. Атанасов

Атлетико пак ще сломи Локомотив Москва

Локомотив Москва – Атлетико Мадрид
Стадион: "РЖД Арена“, Москва
Дата: 03.11.2020 г.
Час: 19:55

Локомотив Москва е сочен като аутсайдер в група "А“, но "железничарите“ със сигурност ще се опитат да опровергаят критиците и да печелят точки. В първия си мач от груповата фаза руснаците стигнаха до точка при гостуването си на РБ Залцбург и завършиха наравно при резултат - 2:2. След това обаче играчите на Марко Николич очаквано отстъпиха с 1:2 при домакинството си на първенеца на Европа – Байерн Мюнхен.

Руският отбор заема 3-ото място в група "А“ и е с актив от 1 точка. Единственият отсъстващ в редиците на домакините е Лисов.

Очаквано Атлетико Мадрид е определян като евентуален подгласник на Байерн за крайното класиране в група "А“. В същото време Диего Симеоне е изградил опитен отбор, който със сигурност може да развали сметките на всеки един опонент. В първия си мач обаче "дюшекчиите“ бяха разбити с 0:4 от германския фаворит. "Лос колочонерос“ започнаха много добре двубоя, но силното начало не даде резултат, а впоследствие претърпяха пълен крах.

Във втория си двубой от груповата фаза мадридчани трудно се наложиха с 3:2 у дома над РБ Залцбург и то след обрат от 1:2. Големият герой за Атлети беше Жоао Феликс, който отбеляза два гола.

Атлетико е на 2-ро място с 3 точки. Коща, Върсалко и Караско със сигурност пропускат визитата в Москва, а Саул е под въпрос.

Домакините са в тежка серия в най-престижния клубен турнир. Локомотив е загубил 6 от последните си 7 мача от надпреварата, като е допускал поне по две попадения във вратата си.

Двата отбора бяха в една и съща група и през миналогодишното издание на Шампионската лига, като тогава "дюшекчиите“ спечелиха и двата мача с по 2:0.

Прогноза: Локомотив Москва – Атлетико Мадрид 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Трипиър
Савич
Хименес
Лоди
Кореа
Йоренте
Торейра
Коке
Суарес
Феликс
Луиш
Миранчук
Смолов
Криховяк
Куликов
Игнатийев
Рибус
Серкиера
Чорлука
Живоглядов
   
Гилерме
 
Локомотив Москва (Марко Николич)

Обоснована прогноза: Локомотив Москва - Атлетико Мадрид 1:3

  Сподели
206