Късна драма и без победител между Интер и Мьонхенгладбах


FUTBOL-TV

Късна драма и без победител между Интер и Мьонхенгладбах

Интер и Борусия Мьонхенгладбах завършиха наравно 2:2 в мач от група "В" на Шампионската лига. През първото полувреме Интер игра по-добре, но така и не успя да стигне до гол. Всичко по-интересно се случи след почивката.

В 49-ата минута логичното се случи и Интер поведе. Лукаку беше на точното място в точното време, за да овладее отбита в наказателното поле топка и да я изстреля ниско в средата на вратата за 1:0. След час игра реферът се допита до ВАР за нарушение на Видал и след това даде дузпа в полза на германците. Рами Бенсебайни се нагърби с отговорността и простреля Ханданович в долния десен ъгъл за 1:1.

Драмата бе в самия край, когато двата тима си размениха по още един гол. В 85-ата минута Джонас Хофман получи пас като по конец и с хладнокръвно отиграване направи пълен обрат с едва втория шут в срещата за "жребците" – 2:1. Интер стига до изравнителен гол в 90-ата минута. Тогава Бастони свали топката след центриране от корнер, а на далечната греда Лукаку засече във вратата за крайното 2:2.

  Сподели
88