Байерн разби Атлетико и даде заявка за нов триумф в Шампионска лига (видео)


В. Мухарски

Байерн разби Атлетико и даде заявка за нов триумф в Шампионска лига (видео)

Европейският шампион Байерн Мюнхен разби Атлетико Мадрид с 4:0 в двубой от група "А" на Шампионската лига, игран на стадион "Алианц Арена". Испанците започнаха добре мача, но баварците стигнаха до откриване на резултата. След половин час игра Йошуа Кимих се пребори за една топка в центъра на терена, след което намери Кингсли Коман, който бе безпощаден пред вратата на Облак.

В 41-ата минута отново Коман бе в основата за следващия гол. Французинът получи топката на границите на наказателното поле, показа зорък поглед и моментално подаде вдясно към Горецка, който простреля светкавично Облак за 2:0.

В началото на втората част топката се озова във вратата на Нойер, но попадението беше отменено заради засада на Суарес. Всичко приключи в 66-ата минута, когато Толисо посрещна една отбита топката и с безпощаден шут извън наказателното поле я заби под гредата.

В 72-ата минута Кингсли Коман заби втория си гол в мача, след като буквално се подигра със защитата на гостите. Французинът получи хубав ас от Мюлер и се разходи в наказателното поле, след което вкара по диагонала, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
302