Лудогорец приключи рано участието си в Шампионска лига


FUTBOL-TV

Лудогорец приключи рано участието си в Шампионска лига

Мидтиланд се наложи с 1:0 при визитата си на Лудогорец в Разград в двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Така българските шампиони приключват с участието си в надпреварата, но ще продължат в Лига Европа.

Единственият гол в мача падна в 78-ата минута. При едно разбъркване в наказателното поле защитата на Лудогорец не се ориентира добре и позволи на Жуниор Брумадо да нанесе удар и да прокара топката покрай Ренан за 1:0. Гостите като цяло бяха по-активни и още през първата част пропиляха няколко добри възможности.

В 63-ата минута пък бе най-доброто положение за Лудогорец, при което се стигна и до спорен момент. Каули нанесе удар, а топката спря в ръката на Паулиньо. Съдията не посочи бялата точка и последва добавка на Чибота, но от голлинията играч на Мидтиланд изби.

В 83-ата Драйер можеше да удвои преднината на своя тим, след като остана "очи в очи" с Ренан, но вратарят на Лудогорец с крака изби топката.

За датчаните като титуляр игра родният национал Божидар Краев, който изкара миналия сезон под наем в португалския Жил Висенте.

  Сподели
139