Флик: Не знам колко дълго ще празнуваме


Н. Гавазов

Флик: Не знам колко дълго ще празнуваме

Старши- треньорът на Байерн Мюнхен Ханс-Дитер Флик коментира победата на отбора си с 1: 0 над Пари Сен Жермен във финала на Шампионска лига.

"Играхме много добре, въпреки че мнозина се чудеха как Байерн ще се защити срещу опонент с такава изключителна атакуваща линия. Мисля, че свършихме чудесна работа в това отношение. Отношението към работата бе подходящо. Доставихме на противника много проблеми. Те просто работеха невероятно в защита, до самия край. Бе невероятно да видя какъв скок към топката направи Левандовски в 92-ата минута. Днес отборната игра бе на върха си. Може би Коман през този сезон най-накрая излезе от сянката на Рибери и Робен. Той е много талантлив и днес показа, че също знае как да вкарва голове.

Не съм поставил никакви срокове за края на партито. Празнуването е точно това, което трябва да направите, когато постигнете нещо голямо. В такива моменти просто трябва да се забавлявате, а сега не мога да кажа докога ще празнуваме", заяви Флик в интервю за официалния сайт на УЕФА.

  Сподели
120