Депай: Не се страхуваме от Ювентус


Н. Гавазов

Депай: Не се страхуваме от Ювентус

Нападателят на Олимпик Лион Мемфис Депай сподели очакванията си от мача-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Ювентус на 7 август. В първата среща френският тим спечели с резултат 1: 0.

"В първия мач видях отборния дух на Лион и бях много щастлив. Ювентус не игра добре, но минаха няколко месеца, ситуацията се промени радикално. Сега те имат повече мачове от нас, много аспекти изглеждат съвсем различно. Но паузата ще ми позволи да играя в Шампионска лига. Готов съм.

С новите правила всеки може да се счита за фаворит. Всичко ще бъде решено в единични мачове. Ювентус имат играчи с богат опит на финалите. При нас, напротив, имаме много младежи, които почти не са се сблъсквали с такъв натиск. Ще поживеем и ще видим. Знам, че имаме гладен отбор и със сигурност не се страхуваме.

Достигането до финалния турнир би имало огромно значение. Но нека не тичаме напред. Първо трябва да подредим нещата у дома си, да постигнем добър резултат в Торино. Ако стигнем до следващия кръг, това ще бъде сериозна заявка", заяви Мемфис.

  Сподели
189