Сетиен ще води Барса срещу Наполи


Н. Гавазов

Сетиен ще води Барса срещу Наполи

Ръководството на Барселона, водено от президента на клуба Хосе Мария Бартомеу, проведе спешна среща със старши- треньора на каталунците Енрике Сетиен, съобщава Sport.es.

По време на срещата, която се проведе късно снощи,  бе решено треньорът да поеме отговорност за мача с Осасуна. Когато първенството в Ла Лига приключи, отборът ще има шест дни за почивка, преди тренировъчният процес да бъде възобновен в навечерието на мача с Наполи от Шампионска лига. През това време Сетиен и клубът ще разсъждават върху настоящата кампания, нуждите на отбора и как най-добре да се подготвят за европейския турнир.

Барса няма намерение да уволнява Сетиен преди края на настоящия сезон, така че специалистът ще води каталунците в мача срещу Наполи. Единственият вариант, при който нещо би се променило е, ако Сетиен  реши да подаде оставка по собствена молба.

Напомняме, че Барселона загуби шансове да защити титлата си кръг преди края на сезона в Примера дивисион . Така за първи път от 2014 г. каталунците няма да спечелят нито титлата в Примера, нито Испанската купа.

  Сподели
159